Jaarverslag van nu: van eyecatcher naar eyecandy

Eyecatchers. Dat zijn jaarverslagen vaak. Fraai vormgegeven terugblikken op jouw jaar. In een creatief concept. Fijn om vast te pakken. Geweldig impactvol. Maken we graag en we kunnen je mooie voorbeelden laten zien. Ondertussen signaleren we trends en passen we nieuwe technieken toe. Dus dan krijg je dit: het jaarverslag 2020 van DACT.

Kwartaalcijfers komen tot leven

Interactief, dynamisch en pure eyecandy! Is deze nieuwe vorm ook iets voor jouw organisatie? Lees meer over de visie achter dit strategische communicatiemiddel.

Jaarverslag voor DACT

DACT is een professionele netwerkorganisatie die Nederland laat zien dat een treasurer het verschil kan maken in bedrijven. De treasurer is een onmisbare bedrijfsadviseur als het gaat om complexe financiële afwegingen, investeringen en risico’s. In de letterlijke betekenis dus de schatbewaarder.

Jaarverslag vorm

Een professioneel design voor een jaarverslag. Kleurrijk en dynamisch. Passend in de stijl en uitstraling van DACT. Geen duizend-in-een-dozijn oplossing, want daar houden we niet van. Wel gebruikersvriendelijk omgezet naar WordPress zodat de klant zelf nog op het laatste moment eenvoudig en snel tekstueel de puntjes op de ‘i’ kan zetten.

Groot voordeel van deze vorm: up to date content die flexibel te managen is en lekker strak aansluit op je cyclus van ALV, verantwoording en transparantie.

Waarom op deze manier?

Wij voorzien dat een jaarverslag meer en meer dynamisch en interactief wordt. Organisaties willen transparante én strategisch inzetbare jaarverslagen die naadloos aansluiten op hun besluitvormingscyclus. De online jaarverslagen van CASE zijn het antwoord.

Voordeel van deze vorm

Je jaarverslag is sneller en strategisch inzetbaar. Want online jaarverslagen zijn interactief. Ze zijn perfect te koppelen aan je toekomstvisie en meerjarenstrategie. Door de kortere doorlooptijd sluit de productie van een online jaarverslag ook naadloos aan op de besluitvormingscyclus in je organisatie. Je zet bij wijze van spreken de laatste tekstuele puntjes op de ‘i’ tijdens je ALV. Meteen is je jaarverslag up to date.

Iets voor jou?

  • Je wilt je jaarverslag strategisch inzetten en bijvoorbeeld koppelen aan meerjarenstrategie of toekomstvisie.
  • Je wilt een stap verder gaan met transparantie.
  • Je zoekt een flexibele contentoplossing die aansluit bij de vergadercycli in je organisatie of vereniging.
  • Je wilt een jaarverslag dat uniek is en past bij de uitstraling van jouw organisatie. Tegelijkertijd is het zo gebruiksvriendelijk en flexibel dat je zelf inhoud kunt wijzigen wanneer je wil.

Ook een impactvol jaarverslag?

Wil je ook een dynamisch en strategisch jaarverslag dat past bij je organisatie? De specialisten van CASE staan voor je in de startblokken. Neem contact op.