Branding en positionering voor W&G Brinkhorst CASE

Je wil herkenbaar zijn voor je klanten. Met een uitstraling die past bij je organisatie. En die toekomstbestendig is. Met branding en positionering hielp CASE horecaleverancier W&G Brinkhorst consistent en krachtig in de markt te staan. Met impact en resultaat.

“Van flyers en autobedrukking tot en met de website, alles ademt uit waar het bedrijf voor staat.”

Uitdaging

“Onze klantengroep is breed, ons nieuwe assortiment nog breder. Denk met ons mee over een krachtige positionering bij foodprofessionals en de professionele keuken van horeca, zorg en groothandel.” Met deze vraag kwam W&G Brinkhorst bij CASE. Als marktleider en expert in kip, wild, vlees en gevogelte focust dit familiebedrijf op een ambachtelijk profiel. Met een fijne neus voor de nieuwste trends. 

Oplossing

CASE introduceert het marketingconcept van endorsed branding en ontwikkelt de labels RAW, FRESH en PURE vanuit het stevige moedermerk W&G Brinkhorst. CASE zorgt ook voor een consistente lijn in tekst en in beeld. In print, online en live. Lang verhaal kort: een strakke huisstijl en de juiste instrumenten verbinden marketing met sales.

Resultaat

Op deze solide basis kan W&G Brinkhorst iedereen in de klantengroepen aanspreken in de eigen taal. Retailers, inkopers in de zorgsector, cateraars èn chefkoks van kwaliteitsrestaurants beschikken direct over de juiste informatie.

Met een indrukwekkende beurspresentatie op de Horecava zet W&G Brinkhorst zichzelf opnieuw krachtig op de kaart. Online en offline sluiten de communicatiemiddelen naadloos aan. Van flyers en autobedrukking tot en met de website, alles ademt uit waar het bedrijf voor staat.

Wat een impact! Iedereen in de klantengroepen herkent zichzelf meteen en weet de weg in het assortiment. Klanten onderstrepen hun waardering voor de stoere en volwassen uitstraling èn voor de kwaliteit die zij al jaren proeven. De nieuwe uitstraling is een marktleider waardig. W&G Brinkhorst is klaar voor de toekomst.

Vind je dit een interessant onderwerp en wil je eens sparren met CASE over de mogelijkheden voor jouw organisatie?