Jaarverslag Raedelijn

Jaarverslag? Conversationstarter bedoel je! Bij CASE kleuren we buiten de lijntjes. Bijvoorbeeld voor adviesbureau Raedelijn. Onze experts creëerden een concept met impact. Met kleurexplosies. En natuurlijk met een duidelijk verhaal. De contacten van Raedelijn bleven erover praten. 

“De kubussen doen hun werk. Ze stimuleren het gesprek over de impact van Raedelijn en onze partners.”

Uitdaging

Raedelijn werkt samen aan gezondere wijken en gemeenten. Met vraagstukken van morgen. Met zorg, gemeente, welzijn en inwoners van vandaag. Raedelijn onderzoekt, faciliteert, jaagt aan en maakt zo een regio gezond. Hoe vertel je op een toegankelijke manier wat het afgelopen jaar de impact was van je partners en professionals? 

Oplossing

CASE ontwikkelde samen met Raedelijn een concept, dragende verhalen en een effectieve mix van offline en online middelen. Relaties van Raedelijn ontvangen een dikke envelop. Daaruit popt een kleurige kubus op. Wat een conversationstarter!  
Hij fleurt wachtkamers en directietafels op en maakt nieuwsgierig naar de website van Raedelijn. Daar staat een interactieve pdf klaar met de complete verhalen uit de gezondste regio van Nederland. CASE maakte de interviews, fotografie en infographics. 

Resultaat

“De kubussen doen hun werk. Ze stimuleren het gesprek over de impact van Raedelijn en onze partners. Ze wijzen de weg naar onze adviseurs. Professionals en organisaties gericht op een gezondere wijk, gemeente of regio herkennen zich in onze ambitie: samen werken aan de gezondste regio van Nederland.”

Vind je dit een interessant onderwerp en wil je eens sparren met CASE over de mogelijkheden voor jouw organisatie?