W&G BRINKHORST

 

De opdracht

Dit familiebedrijf vroeg ons mee te denken over een krachtige positionering. De klantengroep is breed, het assortiment nog breder. Met directie en marketingafdeling gingen we op zoek naar de juiste toon voor iedere klant. En die vonden we. Retailers, inkopers in de zorgsector èn chefkoks van kwaliteitsrestaurants worden nu in hun eigen taal aangesproken. In tekst en in beeld. In print en online. We gaven het vertrouwde logo een kleine oppepper zodat de familienaam sterker naar voren komt.

 

Communicatiemiddelen

De website van W&G Brinkhorst kreeg een nieuwe indeling en nieuw design. Elke klantgroep beschikt nu direct over de meest relevante informatie. Dat verhoogt gebruikersgemak en bestelsnelheid. Speciale aandacht was er voor de presentatie van het assortiment: die moest overzichtelijk, aantrekkelijk en helder. In samenwerking met een uitstekende fotograaf en dito webbouwer bereikten we een prachtig resultaat.

 

Naast de website ontwierp Case diverse verpakkingen voor W&G Brinkhorst. En we schreven commerciële teksten voor een aantal campagnes.

 

positionering

website (design)

beurswanden

verpakkingen

restyle logo

copywriting

 


 

wg brinkhorst